TGA Biler / Leasing

Ved leasing

Når du flexleaser en bil, betaler du nemlig ikke registreringsafgiften som et engangsbeløb forud for leasingperioden. I stedet fordeles denne afgift over leasingperiodens længde. Dette indebærer, at i stedet for at betale hele registreringsafgiften på én gang, når du først får bilen, betaler du den i mindre dele sammen med din månedlige leasingydelse.

Vi udarbejder en leasingkontrakt i samarbejde med og til dig.

Sæsonleasing

Sæsonleasing er en mulighed for kun at betale afgift for de måneder, bilen er i brug. Denne form for leasing er ideel for sæsonbetonede køretøjer, som ex. sportsvogne, der typisk bruges i bestemte sæsoner. Du har fleksibiliteten til selv at vælge antallet af aktive måneder og bestemme, hvornår leasingperioden skal være aktiv. I de måneder, bilen ikke er i brug, betales der ikke afgift. Sæsonleasing er derfor en økonomisk attraktiv løsning for dem, der ønsker at nyde særlige biler i bestemte perioder af året.

Vores sæsonleasing giver dig frihed til at vælge, hvordan og hvornår du kører i din bil. Skulle du ønske at forlænge din leasingperiode, tilpasser vi aftalen efter dine behov.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hør mere om leasing